Online marketing scan

Wil jij ook weten hoe je met online marketing meer bezoekers naar je website leidt, meer klanten krijgt en meer omzet genereert? De experts van Local Online Marketing voeren speciaal voor jou een online marketing scan uit en helpen je op weg met een marketing strategie op maat.

Online marketing scan voor een oplossing op maat

Onze oplossingen op maat zijn mogelijk doordat we diverse online marketing diensten en specialismen aanbieden. Voor iedere branche en ieder bedrijf is een andere aanpak nodig, met de bijbehorende marketing tools. Ook voor jouw bedrijf kunnen we een pakket op maat aanbieden. We maken hierbij onderscheid tussen diensten voor zoekmachine marketing en online vindbaarheid.

Door uw online concurrenten in beeld te brengen kan er gerichter actie ondernomen worden

SEO test

Enerzijds richten we ons op diensten die zorgen voor organische vindbaarheid via Google, anderzijds richten we ons op betere zoekresultaten door advertenties. Organische zoekresultaten duren misschien wat langer om te bereiken, maar eenmaal behaald zorgen ze voor een sterke positie. De online marketing scan die we voor jouw website uitvoeren bevat daarom ook een SEO test. Waaruit blijkt hoe je SEO toepast en wat er beter kan. Lees meer over SEO.

SEA scan

SEA staat voor Search Engine Advertising. Je betaalt voor de content die geplaatst wordt,  het is een online advertentie. We maken hiervoor gebruik van Google Ads (voorheen AdWords). Het voordeel hiervan is dat je sneller zichtbaarheid verkrijgt. We raden aan om het op relevante momenten in te zetten, ter aanvulling van je SEO strategie. Leer meer over Google Ads.

Online concurrentie onderzoek

Voordat we een advies op maat kunnen geven doen we een online concurrentie onderzoek. We brengen je online concurrentie in kaart en geven aan de hand van de resultaten advies over welke kanalen, middelen en content we het best voor je in kunnen zetten.

Wil je meer weten over de online marketing scan en hoe Local Online Marketing deze voor je uitvoert? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we al je vragen.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.