Online vindbaarheid voor jouw bedrijf

Ben jij online zichtbaar en vindbaar? Zo niet dan loop je kansen en dus omzet mis. Online zichtbaarheid creëren kost veel tijd. Local Online Marketing neemt dit voor je uit handen en werkt efficiënt en effectief om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Dit doen we als trotse Premier Partner van Google.

SEO

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (Search Engine Optimization) omvat alle technieken die je binnen de structuur van je website toepast voor een betere vindbaarheid door zoekmachines. Onze SEO experts staan voor je klaar.

Content Marketing

Krachtige content die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep, dat is een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing. Tekst, foto’s, video’s, links en infographics zijn voorbeelden van contentvormen die jouw zichtbaarheid vergroten.

DE ULTIEME CONTENT STRATEGIE IS LUISTEREN

Linkbuilding

Externe linkbuilding is het plaatsen van links op andere websites. Voorwaarden voor goede linkbuilding zijn dat de externe site kwalitatief is en autoriteit heeft. Omgekeerd kun jij zelf ook externe links op je site plaatsen, zo ontstaat er een wisselwerking. Daarnaast zijn er ook interne links mogelijk. Deze verwijzen bezoekers van je website naar andere pagina’s binnen je website. Voor Google is dit essentieel om de structuur van je site te kunnen begrijpen.

Copywriting

Professionele, unieke teksten die SEO proof zijn, deze staan aan de basis van content marketing. We zorgen voor het toepassen van de juiste zoekwoorden, het schrijven van pakkende titels, beschrijvingen en teksten die prettig lezen.

Voice Search Optimalisatie

Voice Search zijn zoekopdrachten die je via Google inspreekt. Je vertelt waar je naar op zoek bent en Google gaat op zoek. Met name voor het gebruik op smartphones neemt Voice Search in populariteit toe. Wil je deze techniek gaan toepassen dan heeft dit invloed op je zoekmachine marketing en SEO technieken. Wij vertellen je er alles over.

Analytics

Google Analytics is een website statistiek tool waarmee we bewegingen en gedrag van bezoekers op je website analyseren. Door verzamelde gegevens te meten, te analyseren en te structureren kunnen we effectieve acties organiseren voor maximaal rendement.

DATA VERSLAAT MENINGEN

Paginasnelheid Optimalisatie

Ook al ziet je website er fantastisch uit, als hij niet snel laadt kan dit van invloed zijn op je bezoekersaantallen. Door onder andere veel afbeeldingen, video’s, animaties en plugins kan je website traag worden. Wij checken de paginasnelheid van je site en optimaliseren deze voor een snellere laadtijd.

Website Optimalisatie

Wil je de effectiviteit van je website verhogen zodat je meer bezoekers en meer conversie genereert? Local Online Marketing helpt je hierbij. Wij analyseren, geven advies op maat en zetten de juiste marketing middelen resultaatgericht voor je in.

Meer dan alleen de online zichtbaarheid verbeteren

Local Online Marketing biedt naast oplossingen voor online vindbaarheid ook zoekmachine marketing, social mediae-mail marketing en websites aan. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.