Content Marketing

Content marketing is meer dan alleen contentcreatie voor online kanalen. Een content marketeer zet middelen strategisch in zodat content op het geschikte moment bij de juiste personen getoond wordt. Tekst, foto’s, video’s, links en infographics zijn voorbeelden van contentvormen die jouw zichtbaarheid vergroten.

Inbound marketing strategie

De moderne consument wordt steeds kritischer en gaat vaker zelf op zoek naar informatie. Ze letten dan vooral op de expertise en ervaringen van anderen. Het belang van eerlijke, kwalitatieve content neemt dus toe. De content specialisten van Local Online Marketing helpen jou bij het uitwerken van een kwalitatieve content marketing strategie.

Relevante, interessante en doelgerichte content die meetbaar is

Kwalitatieve content

Kwalitatieve content voldoet aan een aantal voorwaarden, het is:
Relevant, de content is afgestemd op de vraag van je websitebezoeker.
Interessant, door de vormgeving of de inhoud van de content.
Doelgericht, hij genereert conversie, je bezoekers ondernemen actie.

Meetbaarheid van content marketing

Om content marketing strategisch in te zetten is meetbaarheid erg belangrijk. Onze marketingexperts analyseren welke content het meest geschikt is om optimaal resultaat voor je te behalen. Vervolgens bepalen we samen met jou de beste strategie en kanalen.

Wil je meer weten over content marketing en hoe Local Online Marketing jou hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al je vragen.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.