Professionele SEO teksten

Content is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Tekst is een goed voorbeeld van content die jou een betere ranking in de zoekresultaten van Google geeft. SEO geoptimaliseerde teksten zijn leesbaar en begrijpelijk voor Google, op die manier worden content en zoekwoorden gemakkelijker aan elkaar gelinkt en bereiken bezoekers jouw website.

Wat zijn de voorwaarden voor goede webteksten?

Een goede webtekst is in balans. Daarmee bedoelen we dat hij zowel prettig leesbaar is als technisch leesbaar voor zoekmachines. Daarom maken de volgende stappen onderdeel uit van het proces van de tekstschrijver.

  1. Het doel van de teksten vaststellen.
  2. De juiste zoektermen gebruiken.
  3. Specifieke unieke eigenschappen die de lezer boeien en aandacht vasthouden.
  4. De Call to action, leidt je bezoeker snel naar de gewenste actie.

Een externe blik op uw specialistische kennis kan verfrissend zijn

Content laten schrijven

Waarom zou je je content laten schrijven door een deskundige? Een tekstschrijver schrijft doelgericht en conversiegericht, je wilt tenslotte dat je website iets oplevert. Daarnaast is het een erg tijdrovende bezigheid. Tot slot is het goed om je teksten door iemand te laten schrijven die niet in je bedrijf werkt. Teveel kennis over een onderwerp kan namelijk een valkuil zijn. Je vervalt in jargon of doet de aanname dat je bezoekers jouw werkwijze wel begrijpen, voor jou is het immers logisch. Een copywriter voor jouw online teksten is de beste optie.

Bloggen uitbesteden

Bloggen is een goede manier om te laten zien dat jij kennis van zaken hebt. Door je kennis online te delen werk je aan een autoriteit status en vertrouwen. Daarbij is een blog goed toe te passen als ‘cornerstone content’. Dat is content op uitgelichte pagina’s waar de meeste bezoekers op terechtkomen en voor de meeste conversie zorgen. Local Online Marketing heeft een eigen SEO copywriter die dit voor je uit handen neemt.

Wil je meer weten over SEO teksten en hoe Local Online Marketing jou hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al je vragen.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.