Website optimalisatie

Een functioneel goede website is online vindbaar, gebruiksvriendelijk en zorgt dat jouw doelen behaald worden. Dit is echter van zoveel factoren afhankelijk dat je er niet altijd gemakkelijk achter komt waar het jouw website nog aan ontbreekt. De experts van Local Online Marketing zijn er in gespecialiseerd om dit wél te achterhalen en acties uit te zetten om jouw online vindbaarheid te vergroten.

Website analyse uitvoeren

Voor, tijdens en na de optimalisatie analyseren onze experts je website. Dit doen we frequent en door middel van de volgende vijf stappen:

 1. Hoe staat je website er nu voor?
 2. Wat wil je met je site bereiken?
 3. Wat heb je daarvoor nodig?
 4. Welke verbeteringen en middelen gaan we hiervoor inzetten?
 5. Evaluatie: Zijn de verbeteringen succesvol of moeten we bijsturen?

Websites adverteren 24/7 voor jou; geen enkele andere werknemer doet dat.

Conversie door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO, Search Engine optimization, is een methode om hoger in de organische zoekresultaten van Google te komen. Hoewel er vaak even wat geduld voor nodig is, is het een duurzame manier om een mooie positie te bereiken in de ranking van Google. Uiteindelijk is het echter ook de bedoeling dat dit zal gaan lonen in meer conversie, dus meer omzet, aanvragen of afspraken voor je bedrijf. Local Online marketing monitort of de SEO strategie inderdaad de gewenste resultaten genereert.

Zoekmachine en website optimalisatie

De acties die we na het analyseren van je site ondernemen voor website optimalisatie zijn gericht op de vindbaarheid door zoekmachines (SEO). Maar welke zaken hebben dan invloed op de positie die Google aan jouw website toebedeelt? Dit zijn onder andere:

 • De snelheid en gebruiksvriendelijkheid.
 • De structuur en techniek achter je website (hosting partij).
 • De variatie in content.
 • De kwaliteit van backlinks.
 • Mobielvriendelijkheid.
 • De juiste zoektermen en relevantie.
 • De veiligheid van je website (HTTPS)

Wil je meer weten over website optimalisatie en hoe Local Online Marketing jou hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op en stel je vragen.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.