Over Local Online Marketing

Local Online Marketing is een landelijk full service marketingbureau. Vanuit onze vestiging in in Breda (Noord-Brabant) zetten onze experts zich voor jou in op het gebied van online marketing. Dit doen we vanuit twee hoofdpijlers: zoekmachine adverteren en online vindbaarheid, maar ook social media marketing, e-mail marketing en zelfs het aanbieden van websites behoort tot onze diensten.

Expertise

Voor de specialisten van Local Online Marketing hebben online middelen geen geheimen. Hun hart gaat sneller kloppen bij het optimaliseren van jouw website en online marketing tools als AdWords, social media en zoekmachine optimalisatie. Niet voor niets zijn we met trots officieel Google Premier Partner.

Of u nu landelijk, op regio of wereldwijd gericht bent; online marketing is een goed idee

Toegankelijkheid

Eenmanszaken, kleinere MKB’ers of grote bedrijven. Local Online Marketing zet zich in voor iedere onderneming die ondersteuning zoekt op het gebied van online marketing. Onze specialisten zijn communicatief zeer toegankelijk, net zo toegankelijk als onze tarieven.

Lokale marketing

Online marketing alleen nuttig wanneer je landelijk actief bent? Welnee, ook voor ondernemingen die alleen lokaal actief zijn is het inzetten van online marketing een goed idee. We focussen ons specifiek op jouw regio, zodat je zichtbaar wordt voor potentiële klanten die zich in de buurt bevinden.

Focus op resultaat

Zichtbaarheid is slechts het begin van de online marketingdoelen. Uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon winst behalen met de online activiteiten. Onze experts begrijpen dit en doen er dan ook alles aan om voor jou het optimale resultaat te bereiken. Eerlijkheid duurt het langst. Is extra winst behalen bij voorbaat niet realistisch, dan zullen we dit altijd eerlijk communiceren.

Wil je meer over ons weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.