Partners van Local Online Marketing

Voor het aanbieden van onze diensten maakt Local Online Marketing gebruik van een aantal softwareprogramma’s en partners. Bij enkele partners slaan we ook gegevens op, daarom zijn het verwerkers en/of subverwerkers in het kader van de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Met deze partners hebben we daarom een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen dat de persoonsgegevens veilig verwerkt worden en jouw privacy en die van je klanten gewaarborgd is.

De door ons opgeslagen persoonsgegevens zijn zeer goed beveiligd en worden niet onnodig met andere partijen gedeeld. Voor bepaalde doeleinden werken we samen met partners die net als wij uw privacygegevens en de nieuwe wetgeving daaromtrent respecteren.

Google

Local Online Marketing is Google Premier Partner. We maken daarom veelvuldig gebruik van het Google Adwords Platform voor Manager accounts. De individuele Google Adwords campagnes die we opzetten en optimaliseren voor onze klanten zijn vanuit onze eigen online omgeving te beheren. De beveiliging van de Google accounts die toegang geven tot deze MCC zijn op basis van 2-staps verificatie en hierdoor dus erg veilig ingericht.

B-Visually

We werken nauw samen met B-Visually voor het ontwerpen van geheel nieuwe websites en de ontwikkeling daarvan. Binnen deze samenwerking maken we gebruik van het online Google Cloud Platform G Suite. Hierin worden e-mails, agenda’s, documenten, bestandopslag en hangout gesprekken opgeslagen. Hierin worden niet structureel persoonsgegevens opgeslagen en beheerd, maar het kan voorkomen dat persoonsgegevens derhalve worden gedeeld in deze tools via e-mails.

AdCalls

De samenwerking met Adcalls is tot stand gekomen door hun aanbod op het gebied van ‘call tracking’. Door middel van call tracking wordt het mogelijk gemaakt om conversie op basis van telefonische aanvragen te meten. Adcalls is één van de voorbeelden van partners die privacy hoog in het vaandel hebben. Leer meer over de privacy statement van Adcalls.

Bankzaken

Voor al onze bankzaken en verzekeringen maken we gebruik van de diensten van Rabobank Amerstreek. Zij adviseren ons al sinds onze start in 2010. Bij Rabobank Amerstreek zijn onze gegevens, maar ook die van onze klanten (bijvoorbeeld bankrekeningnummers) bekend. Rabobank neemt de nieuwe wetgeving voor gegevensbescherming serieus Hoe ze daar mee omgaan hebben ze beschreven in de privacy statement.