review rating 4  Imane Kaddouri is ons Local Online Marketing-contact. Ze is professioneel, komt haar afspraken na en is prettig om mee samen te werken. Hoewel we aardig wat in Google SEA investeren, krijgen we er toch aardig wat opdrachten voor terug, dus de ROI is positief.

  thumb Joost Kolloffel
  11/15/2018

  review rating 5  Uiterst professioneel bedrijf. Personeel komt zeer kundig over. Vragen en wensen worden snel afgehandeld. Geven goed advies en denken mee.

  thumb john Dormolen
  10/31/2018

  review rating 5  Wij zijn erg tevreden met de dienstverlening van local online marketing! Wij zijn goed zichtbaar op het internet (Google) zowel via de adword campagne als organisch (seo). De samenwerking en de resultaten in Google zijn uitstekend!

  thumb Roberto Van Veen
  10/22/2018

  review rating 5  De medewerkers van Local online marketing zijn prettige mensen die hun afspraken na komen, persoonlijk contact met mij onderhouden en betrokken zijn bij mijn bedrijf! Dank zij hun is mijn omzet zichtbaar gegroeid!

  thumb SabineRabbe SabineEvents WorkshopLachen
  9/17/2018

  review rating 5  Goede partner betreft google. Vast nog andere diensten maar daar heb ik geen ervaringen mee. Neemt niet weg dat ze voor mij het stukje Google Adwords, perfect oppakken. 1x per maand een belafspraak, inloggen en even alles samen doorlopen. Iedere keer weer nemen ze de moeite om in Jip en Janneke taal, alles helder toe te lichten. Conclusie.. BELLEN!

  thumb Onno Brouwer
  9/14/2018

  review rating 5  Top bedrijf alles goed geregeld

  thumb Joey De Waard
  7/11/2018

  review rating 5  Sinds jaar en dag uitstekend geholpen. Onze Display campagne in combinatie met de Shopping campagne geeft uitstekende resultaten. Doordat er elke maand door de medewerkers van Local Online Marketing aan gewerkt wordt zien we een flinke stijging in de omzet!

  thumb Miss Vintage
  2/01/2018

  review rating 5  Florietimmerwerk.nl is goed te vinden in Zeeland met de Adwords en ik krijg veel nieuwe aanvragen binnen! Ik ben erg tevreden met het werk dat ze hebben gedaan.

  thumb Tim Florie
  1/08/2018

  review rating 5  Zeer goede medewerkers met veel expertise, heel goed geholpen met m'n online vindbaarheid. ik zal dit zeker aanraden voor andere bedrijven.

  thumb Limburgia Breda
  11/28/2017

  review rating 5  Wij zijn met onze webshop zeer goed te vinden met een uitstekende Google Search en Google Shopping campagne. Local Online Marketing heeft het heel goed opgepakt.

  thumb Armband Metfoto
  11/23/2017