Vacature Recruiter

Corporate recruiter worden bij een tof full-service marketingbureau? Wij zijn Local Online Marketing, een snelgroeiend en tof bedrijf gevestigd in Breda. We opereren landelijk en zijn gespecialiseerd in zoekmachine advertising (SEA), online vindbaarheid (SEO), social media en e-mailmarketing. We hebben een serieuze groeiambitie en willen uitgroeien tot het grootste marketingbureau van Nederland en daarom zijn we op zoek naar een corporate recruiter! Dus, ben jij iemand die direct de match ziet tussen ons en potentiële nieuwe werknemers? Wil je onze trots delen en ons team nog leuker maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je precies doen?

Je komt in een positieve werksfeer te werken, eentje waar je je voor een langere tijd wil inzetten. Deze vibe breng je dan ook over bij onze toekomstige collega’s. Je zoekt voor ons diverse nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen zodat we samen dat ambitieuze doel waar gaan maken.

  • Beheren end-to-end recruitmentproces;
  • Zorgdragen voor een uitstekende candidate experience;
  • Ontwikkelen en opzetten van nieuwe sourcing manieren;
  • Samenwerken met collega’s om talentprofielen af te stemmen;
  • Evalueren van de professionele en persoonlijke fit van kandidaten;
  • Medeverantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Het betreft een parttime functie van circa 16 uur per week.

Wie ben jij?

Je bent iemand met een sterke intrinsieke motivatie en hebt, naast uitstekende skills in gespreksvoering, een HBO- of WO-opleiding. We vragen om minimaal drie jaar werkervaring, we vinden het vooral belangrijk dat je lef hebt en dit durft te tonen.

  • Een bewezen trackrecord, bij voorkeur in marketing/sales/callcenter;
  • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden;
  • Aantoonbare sourcing vaardigheden, ervaring met employer branding en social media en het voeren van diepgaande gedragsinterviews (STAR).

Wat we verder belangrijk vinden
Bij ons werken betekent dat je een open en initiatiefrijke instelling hebt. Je bent resultaatgericht en hebt een competitieve instelling. Groei en ontwikkeling staat bij ons centraal, bij jou ook? Je vindt het prettig om in een informele sfeer te werken, met een formele en representatieve uitstraling wanneer dat gevraagd of gewenst wordt. Je voelt je op je plek in een snelgroeiende organisatie, welkom thuis!

Waarom wil je voor ons werken?

Local Online Marketing is een snelgroeiend bedrijf wat zich verder wil ontwikkelen. We hebben een tof en dynamisch team met een open, prettige werkomgeving. We bieden je, naast een marktconform salaris, de mogelijkheid om kennis op te doen en te delen: jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn we flexibel en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Heb jij interesse? Stuur dan een mail met je c.v. en motivatiebrief naar [email protected]

We willen graag kennis met je maken

Heb je interesse om bij ons te komen werken of ken je iemand die goed bij ons bedrijf zou passen? Ook als je nog vragen hebt; bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.