Websites

Nieuwe website met integratie van SEO

Ben je net gestart met je bedrijf en heb je nog een website nodig? Is jouw website aan vervanging toe of wil je graag een versie die geheel SEO proof is? Local Online Marketing verzorgt voor jou een nieuwe website met integratie van SEO.

Het doel van een website met integratie van SEO

Het doel van een website waarbij SEO geïntegreerd is, is het behalen van maximaal rendement. Een website is namelijk meer dan een online visitekaartje of folder, je kunt er inkomsten mee genereren.

  • Online verkopen.
  • Contacten verzamelen met een inschrijfformulier.
  • Aanvragen of offerteverzoeken ontvangen.
  • Meer afspraken plannen.

Daarnaast kan een website als doel hebben het vergroten van je naamsbekendheid, online zichtbaarheid of merkbeleving.

Een website met, vanaf het begin, perfect geïntegreerde SEO technieken

Strategie op basis van Google Analytics

Een succesvolle website beschikt over de integratie van SEO tools, die ons ook in staat stellen om te meten en te evalueren. Hiervoor gebruiken we Google analytics. Aan de hand van bijvoorbeeld bezoekersaantallen, unieke en terugkerende bezoekers, de klantroute, veelbezochte pagina’s en kliks kunnen we zien welke strategie voor jouw bedrijf en website interessant zijn.

De ontwikkeling van een nieuwe website met SEO integratie

Local Online Marketing is een specialist in het vergroten van online vindbaarheid. Aangezien een SEO proof website hier onderdeel van is werken we samen met externe partner B-Visually. We zitten op een lijn wat betreft SEO technieken en doordat we nauw samenwerken zijn de communicatielijnen kort. Hierdoor kunnen onze online marketing experts bovendien op een later moment SEO technieken perfect integreren. Dit geeft direct een voorsprong en bespaart tijd en kosten.

Wil je weten hoe we precies te werk gaan in het ontwikkelingstraject van jouw nieuwe website? Neem gerust contact met Local Online Marketing op en we beantwoorden je vragen snel.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.