Google Search expertise

Met Google Ads, voorheen AdWords, adverteer je op de zoekwoorden die voor jouw onderneming en je doelgroep relevant zijn. Zo bereik je betere zichtbaarheid en meer bezoekersverkeer naar je website. Deze manier van adverteren in Google wordt SEA genoemd (Search Engine Advertising).

Google Ads campagne opzetten

Google Ads campagnes opzetten en bouwen, dat is dagelijkse kost voor onze Search Advertising specialisten. De campagne wordt specifiek afgestemd op jouw doelgroep en locatie, dit wordt targeting genoemd. We doen een keyword analyse om te bepalen welke woorden goed scoren en of er uitsluitingszoekwoorden van toepassing zijn. Dit analyseren we per advertentiegroep. Vervolgens stellen we samen met jou het maximaal te spenderen dagbudget vast. Op basis daarvan bepalen wij de optimale CPC (kosten per klik) om voor u, binnen dit budget, zo veel mogelijk resultaat te halen.

Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat je hoger in het zoekresultaat van Google verschijnt

Google Ads campagne optimaliseren en onderhouden

Ons werk stopt niet na het bouwen van jouw Google Ads campagne. Zodra deze opgezet is verrichten we maandelijkse werkzaamheden om je campagne te blijven optimaliseren. De campagne is meetbaar, dus analyseren we kwaliteitsscores door te kijken naar de CTR (Click Through Rate), relevantie van de landingspagina en de relevantie van de advertentie.

Conversie genereren

Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat je hoger in het zoekresultaat van Google verschijnt. Maar zichtbaarheid is natuurlijk niet het einddoel. Je wilt dat de online advertenties resulteren in omzet of relevante leads. Conversie voor jou genereren is dan ook het uitgangspunt van de Google Ads specialisten van Local Online Marketing.

Wil je meer weten over Google AdWords en hoe Local Online Marketing jou hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al je vragen.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.