Google Shopping

Google shopping is een dienst die online product advertentieruimte aanbiedt. Deze advertenties geven productinformatie, een foto en de prijs van producten weer. Op die manier kan je bezoeker relevante producten direct bekijken en vergelijken. Local Online Marketing bouwt en optimaliseert jouw Google Shopping campagne.

De voordelen van Google Shopping

Online consumenten willen graag zo snel mogelijk het product vinden waar ze naar op zoek zijn. Google Shopping maakt dit mogelijk. Hoe sneller jouw advertentie zichtbaar is en hoe completer deze is, hoe eerder bezoekers geneigd zijn hierop te klikken. Mogelijke resultaten die je met Google Shopping kunt behalen zijn:

  • Je potentiële klant gemak bieden.
  • Specifieke, relevante leads verkrijgen.
  • Je webshop beter vindbaar maken.
  • Meer bezoekersverkeer naar je webshop.
  • Gerichte productpromotie.

Voor het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes

Wij werken aan jouw Google Shopping campagne

Onze online marketing experts zijn deskundigen in het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes. We werken continu aan verbetering van je Google Shopping campagne en hiermee aan het verhogen van je zichtbaarheid en opbrengst. We analyseren de statistieken van je campagne op basis van klikfrequentie en de Click Through Rate (CTR) en we evalueren je kosten per klik (CPC).

Shopping feed optimalisatie

De shopping feed is de basis voor je campagne, deze bevat alle gegevens die nodig zijn om je advertentie succesvol te maken. Wij helpen je graag bij het creëren van je complete shopping feed en productgroepen. We laden vervolgens alle informatie in het Google Merchant Center van waaruit shopping advertenties gecreëerd worden.

Wil je meer weten over Google Shopping en hoe Local Online Marketing jou hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op en stel je vragen.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.