Workshops

Workshops online zichtbaarheid

Je wilt de online zichtbaarheid van je onderneming vergroten maar je weet niet hoe? Local Online Marketing kan je hierbij helpen, maar je kunt ook zelf leren hoe dit werkt. We nodigen je graag uit om een van onze workshops bij te wonen. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Vergroot jouw online zichtbaarheid, de basis

Je hebt jouw klanten echt wat te bieden met een prachtig product of een geweldige dienst. Maar hoe laat je zien dat je bestaat? Klanten oriƫnteren zich vaak eerst online en daarom zijn online kanalen voor ondernemers essentieel. Onze experts delen graag hun kennis over online marketing met je. Je leert in de basis kiezen welke strategie, kanalen en methoden geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Word expert! Workshops op maat

Online marketing is voor jou niets nieuws. Je weet welke kanalen en middelen aansluiten op jouw doelgroep. Maar hoe zet je ze praktisch en effectief in zodat ze voor je werken? Hoe bereik je jouw gewenste resultaat? Een workshop op maat is de oplossing. Zo word je een expert op het gebied van specifieke kanalen en tools zoals:

  • E-mail marketing
  • Lokale marketing
  • Reputatie management
  • Social Media marketing
  • Banner marketing
  • Google remarketing
  • YouTube Advertising

Workshops in teamverband

Wil je je complete team meer leren over online zichtbaarheid? Local Online Marketing biedt workshops aan die gewoon bij jou op locatie kunnen worden gegeven. Er is dan ruimte voor interactie binnen de groep. Bovendien stimuleren de deelnemers elkaar om alle kennis ook direct in de praktijk te brengen.

Zelf leren of toch uitbesteden?

Je eigen kennis vergroten is zeker nuttig, maar het is niet per definitie goedkoper om alle acties zelf uit te voeren. Bedenk goed hoe effectief het is wanneer je er zelf veel tijd in stopt en of je dit ook consequent kunt blijven doen. Een conclusie kan zijn dat je het toch liever uitbesteed. Ook dan kun je bij Local Online Marketing terecht. Naast online zichtbaarheid bieden we ook services aan op het gebied van optimalisatie en zoekmachine marketing.

We willen graag kennis met je maken

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je vragen of wil je iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze experts of vul het contactformulier in.